VRAKSAFARI PLUS MED GUIDE

Häng med på en spännande paddeltur, upplev sjölivets historia, upptäck vrak och lyssna på fängslande berättelser. I vraksafari PLUS ser vi fler vrak än det kortare vraksafarit och stannar för fika på en ö.

På denna kajaktur får ni chans att titta tillbaka i historien och se hur livet på Vänern var vid sekelskiftet. Se på landmärken från förr och lyssna på berättelser om vraken i sjön. På vissa platser syns vraken tydligt, på andra platser ligger de djupare. Vi kommer stanna för fika på en av öarna i området. Då finns det även möjlighet till ett dopp i Vänern. På vraksafari PLUS ser vi fler vrak och paddlar längre i skärgården är på den vanliga vraksafarin. Klicka här för att komma till vraksafari 2 timmars.

Tid: 3,5 timmar

Plats: Kajakuthyrningen vid Naven

Ingår: Fullutrustad kajak, paddel, flytväst, kapell, guide och fika (Behöver du special kost skriver du det i kommentarer till bokningen)

Erfarenhet: Du ska ha paddlat någon gång förut och vara simkunnig.

Ta med dig: Ombyteskläder (om du blir blöt), badkläder och handduk. Vattenflaska

Bra att veta: Barn under 14 år paddlar i dubbel- eller trippel kajak med vuxen. Man ska kunna sitta still i kajaken i 1 timme. Barn över 15 år räknas som vuxen. Osäker på vad du ska ha på dig? Klä dig som till ett lättare träningspass. Använder du glasögon, tänk på att de kan ramla av, sätt på en glasögonsnodd. (Vi har glasögonsnoddar till salu om du inte har).

Bra att ha: Solkräm, solglasögon, keps,  sandaler eller badskor, regnjacka eller vindjacka.