FAMILJEPADDLING

Detta är en tur för hela familjen. Ni kan paddla en vuxen och ett barn eller två mindre barn  i en dubbelkajak eller två vuxna och ett till två små barn i mitten i en  trippelkajak.

Denna tur är anpassad för att kunna ta med hela familjen på. Innan vi ger oss iväg går vi igenom grunderna i kajakpaddling. Turen är som en Prova-På paddling för hela familjen vi tror att efter denna turen blir ni så bekväma med att vid ett senare tillfälle ger er ut själva som familj. Vi paddlar ut i närområdet i lugnt tempo och upptäcker allt som finns runtom oss.  Efter ungefär halva tiden går vi iland på en ö och fikar, för att sedan vända om och ta oss hemåt. Turen tar totalt 2 timmar inklusive tid på land, varje kajak måste ha minst en vuxen person.

Tid: 2 timmar

Plats: Kajakuthyrningen vid Naven

Ingår: Fullutrustad dubbelkajak, paddel, flytväst, kapell, guide samt fika (har du special kost skriv det i kommentaren i bokningen).

Ta med dig: Ombyteskläder (om du blir blöt), badkläder och handduk. Vattenflaska

Erfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling behövs.
Vuxen behöver vara simkunnig.

Bra att veta: Barn under 15 år paddlar med vuxen i dubbel- eller trippel kajak. De barn som är med behöver kunna sitta still i kajaken i ca 30 min. Man räknas som vuxen från 15 år.
Osäker på vad du ska ha på dig? Klä dig som till ett lättare träningspass. Använder du glasögon, tänk på att de kan ramla av, sätt på en glasögonsnodd. (Vi har glasögonsnoddar till salu om du inte har).

Bra att ha:  Solkräm, solglasögon, keps, sandaler eller badskor, regnjacka eller vindjacka.