FAMILJEPADDLING

Detta är en tur för hela familjen. Ni kan paddla en vuxen och ett barn eller två mindre barn  i en dubbelkajak eller två vuxna och ett till två små barn i mitten i en  trippelkajak.

Denna tur är anpassad för att kunna ta med hela familjen på. Innan vi ger oss iväg går vi igenom grunderna i kajakpaddling. Turen är som en Prova-På paddling för hela familjen vi tror att efter denna turen blir ni så bekväma med att vid ett senare tillfälle ger er ut själva som familj. Vi paddlar ut i närområdet i lugnt tempo och upptäcker allt som finns runtom oss.  Efter ungefär halva tiden går vi iland på en ö och fikar, för att sedan vända om och ta oss hemåt. Turen tar totalt 2 timmar inklusive tid på land, varje kajak måste ha minst en vuxen person.

Bra att veta: Barn under 15 år paddlar med vuxen i dubbel- eller trippel kajak. De barn som är med behöver kunna sitta still i kajaken i ca 30 min. Man räknas som vuxen från 15 år.

Ingår: Fullutrustad dubbelkajak, paddel, flytväst och kapell samt fika (har du special kost skriv det i kommentaren i bokningen).

Ta med dig: Ombyteskläder (om du blir blöt), badkläder och handduk

Bra att ha:  Solkräm, solglasögon, keps och oömma skor/sandaler.

Erfarenhet: Ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling behövs.
Vuxen behöver vara simkunnig.