TURER

Guidad heldagsäventyr

Guidad heldagsäventyr

Upplev Vänerskärgården i kajak tillsammans med en erfaren guide under en heldag. Skärgården bjuder på lugna paddlingsförhållanden även vid blåsigt väder, samtidigt som Vänerns öppna innanhav och utskärgård bara ligger ett stenkast därifrån.

Måndagar och torsdagar utgår vi ifrån kajakuthyrningen vid Läckö slott och vid lunchtid stannar ni till och äter på restaurang Sjöboden i Spikens fiskehamn innan ni fortsätter paddlingsturen.

Tisdagar utgår vi från kajakuthyrningen vid Navensberg vid lunchtid lägger vi till vid en ön och tillagar tillsammans vår lunch över spritkök.

Förkunskaper:

Du bör ha gått en prova-på-kurs eller liknande. (Vi kan oftast ordna en kurs i anslutning till turen). Simkunnighet samt normal kondition.

Lämplig klädsel:

Friluftskläder, inte för tjocka byxor då benen är täckta under däck. Vid varmt väder är shorts och sandaler att rekommendera, vid regn är det skönt att ha en regnjacka tillgänglig

Samling kl. 9.30 beräknad återkomst ca 16.00.

Pris: 900 sek.
Boka på: info@naven.se eller 0706 25 18 52, 0510 10191

Gör dagen till en helhetsupplevelse och välj till ett av boende paketen och middag på kvällen. Det finns olika boende alternativ. Boka på paketet här

Kvällspaddling

Kvällspaddling

Vi samlas vid kajakuthyrningen vid Navensberg. Vi gör i ordning utrustningen och ganska snart sätter vi oss i kajakerna och paddlar iväg ut i skärgården i lugn takt. Vi stannar till vi en trevlig ö för kvällsfika och ett dopp i sjön. När solen börjar gå ner vänder vi hemåt.

Turen tar ca 3 timmar inkl tid på land för fika och då vi tar farm och efteråt tar hand om utrustningen.

Datum:

Från Navensberg – tisdagar och torsdagar juli och augusti

Erfarenhet:

Du ska ha paddlat någon gång förut.

Tid & Pris

Tid: 18.30-22.00
Pris: 450:- per person, barn under 14 år i dubbelkajak med vuxen 250:-
I priset ingår: kajak, paddel, kapell, flytväst, kvällsfika, instruktör

Bokning:

Vid kajakuthyrningen eller på tel 0706 25 18 52 eller info@naven.se.

Kajakäventyr på egen hand

Kajakäventyr på egen hand

Paddla kajak i Vänern intill Läckö Slott

Upptäck den underbara skärgården runt Kållandsö i Vänern på egen hand i en kajak. Du paddlar ut från Kajak & Fritid strax intill Läckö slott och får se slottet från sin vackraste sida, sjösidan. På lagom paddel avstånd ligger Spikens fiskehamn där du stannar till för en paus och en god lunch på en av restaurangerna alternativt så tar du med egen lunch och äter ute i det fria på en ö i Vänern. När du är nöjd med din kajaktur så väntar en tvårätters middag på dig samt övernattning på hotell, vandrarhem eller i stuga.